Press

 

DENMARK'S EURO JERSEY 2024 PAYS HOMAGE TO 1535 LOCAL FOOTBALL CLUBS

The new jersey for the Danish men's national team at this summer's Euros in Germany pays homage to the vibrant culture of Danish football associations, featuring the names of all 1535 football clubs affiliated with Danish Football Association (DBU) printed on the jersey’s inside. Read more here.

 

NY TRÖJA TILL DET NATIONELLA DAMLANDSLAGET I FOTBOLL

Det danska damlandslaget i fotboll kämpar dagligen året runt för att bli erkänd i en sport som fortsätter att domineras av män. Lagets klädsponsor, hummel, stöder deras kamp och har därför lanserat damlagets nya matchtröja på den internationella kvinnodagen. Läs mer.

 

HUMMEL TECKNAR ETT KONTRAKT MED VÄRLDSCUPVINNAREN LUKAS PODOLSKI

Från och med 1 januari 2022 kommer den tyska fotbollslegenden Lukas Podolski att ansluta sig till sportklädesmärket hummel som deras nya globala fotbolls- och varumärkesambassadör. Den 36-årige världscupvinnaren har skrivit på ett femårigt kontrakt med humlorna. Läs mer.

 

HUMMEL FÖRVÄRVAR DANSKT BARNMÄRKE

Från och med den 1:a januari 2022 kommer det danska sportklädmärket hummel att förvärva barnmärket Sometime Soon, som inom bara några år har etablerat sig som en viktig aktör på den internationella barnmodescenen. Läs mer.

 

HUMMEL x FC KÖLN

I det fleråriga avtalet kommer hummel att tillverka och förse FC Köln med skräddarsydda matchkläder, träningskläder och resekläder för säsongen 2022/23. Läs mer.

 

SOUTHAMPTON FOOTBALL CLUB INGÅR ETT FEMÅRIGT DRÄKTAVTAL MED HUMMEL

Från och med den 1 juli 2021 kommer det femåriga partnerskapet se hummel kombinera sin kända produktinnovation och sin passion för att göra saker på annorlunda sätt för att hjälpa klubben att utvecklas på och utanför planen. Läs mer.

 

HUMMEL & NORGES HANDBOLLSFÖRBUND TECKNAR ETT MILSTOLPEAVTAL

Från och med den 1 juli 2020 till och med den 31 december 2026 kommer hummel att vara den officiella partnern och tekniska leverantören till det norska handbollsförbundet (NHF) i ett avtal som omfattar alla officiella sportkläder och tillbehör till och utanför banan samt medicinsk utrustning och harts. Läs mer.

 

EVERTON INGÅR ETT REKORDSTORT KLUBBAVTAL MED HUMMEL

Fotbollsklubben Everton har ingått ett rekordstort klubbavtal om tekniskt partnerskap med det ikoniska märket hummel. Läs mer.

 

 

ASTRALIS GROUP OCH HUMMEL SLUTER ETT HISTORISKT AVTAL

hummel och Astralis Group, som äger och driver de tre globalt ledande varumärkena, Origen i League of Legends, Future FC i FIFA, och Counter-Strike-teamet Astralis, meddelade idag ett omfattande, nytt sponsoravtal, som i slutändan kommer att omfatta alla tre lag. Läs mer.

 

HUMMEL FÖRVÄRVAR NEWLINE OCH HALO

Från och med januari 2020 har hummel förvärvat verksamheterna av Performance Group Scandinavia A / S inklusive de två etablerade varumärkena Newline och HALO. Läs mer.

 

HUMMEL UTSEDD SOM DANMARKS MEST HÅLLBARA KLÄDMÄRKE

Under dessa oroliga tider är vi både glada och stolta över att meddela att hummel har utsetts som kategorivinnare i den danska SUSTAINABLE BRAND INDEX 2020. Läs mer.

 

HUMMEL ÄNDRAR SIG GÄLLANDE PRISET FÖR MATCHENS BÄSTA SPELARE

hummel och IHF ersätter den traditionella "Player of the Match" -trofén (trofén för matchens bästa spelare) och ger istället spelaren en direkt möjlighet att vidarebefordra talang och passion för handboll till nästa generation genom att donera hummels handbollsutrustning till mindre lyckligt lottade barn. Läs mer.

 

HUMMEL X NIKLAS LANDIN

När en av världens bästa handbollsmålvakter, Niklas Landin Jacobsen, förbereder sig för den kommande säsongen, klär han sig i hummel från topp till tå. Läs mer.

 

FIGHTS THAT MATTER

hummel stärker sitt engagemang i att förändra världen genom sport och förbinder sig att donera 1 % av sin onlinevinst till FIGHTS THAT MATTER. Läs mer.

 

HUMMEL AVBRYTER SPONSRING AV AFF

hummel avbryter sin sponsring och kräver att den afghanska fotbollsförbundets ordförare omedelbart avgår. Läs mer.