Villkor och bestämmelser - clubhummel

 

Välkommen till clubhummel (“lojalitetsprogram”), hummels lojalitetsprogram för alla som älskar sport, spel och gemenskap. Lojalitetsprogrammet drivs av

hummel Cenozoic ApS (nedan kallat hummel)
Momsreg.nr: 43317032
Balticagade 20
DK-8000 Aarhus C, Danmark
onlinesupportdk@hummel.dk

 

När vi hänvisar till "du” eller “din” avser vi dig som den person som samtycker till dessa villkor och bestämmelser. Dessa villkor gäller för ditt medlemskap i clubhummel och genom att bli medlem av lojalitetsprogrammet samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Genom att anmäla dig till lojalitetsprogrammet samtycker du också till att vara bunden av våra ordinarie digitala försäljningsvillkor.

Vänligen läs dessa villkor noggrant.

 

 

1. KRAV FÖR MEDLEMSKAP

För att bli medlem av clubhummels lojalitetsprogram måste du ha fyllt 16 år och vara lagligt bosatt i Österrike, Tjeckiska republiken, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Frankrike, Storbritannien, Sverige, Polen, Tyskland, Spanien eller Danmark. Om du är över 16 år men ännu inte fyllt 18 måste du även ha förälders eller förmyndares medgivande för att registrera dig för clubhummel. Din förälder eller förmyndare måste läsa och godkänna dessa villkor. Genom att registrera dig för clubhummel bekräftar du att du uppfyller dessa krav för medlemskap.

Du hittar en detaljerad översikt över hur man registrerar sig för programmet, vilka medlemsförmåner som finns och hur man tar del av dem på denna sida.

 

 

2. REGISTRERING

Om du uppfyller ovan nämnda krav för medlemskap kan du registrera dig för clubhummel nedan på denna sida eller genom att fylla i ett digitalt registreringsformulär i en fysisk hummel® butik. Det är inte nödvändigt att köpa produkter för att bli medlem av programmet. Man får endast ha ett konto per person. Om du registrerar dig för lojalitetsprogrammet samtycker du till att tillhandahålla och upprätthålla sanningsenlig, korrekt, uppdaterad och fullständig information om dig själv när detta krävs i registreringsformuläret. Genom att registrera dig för kundklubben samtycker du samtidigt till att ta emot kommunikation om exklusiva erbjudanden, inspirerande nyheter och personliga rekommendationer från hummel via e-post och annonser. Det är därför nödvändigt att du lämnar kontaktinformation så att hummel kan rikta och skräddarsy kommunikationen direkt till dig. Du samtycker till följande:

 • Anmälan till nyhetsbrev
  Jag vill ta emot information om exklusiva erbjudanden, inspirerande nyheter och personliga rekommendationer från hummel via e-post, SMS och annonser. Därför lämnar jag mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig. Läs mer om våra villkor och bestämmelser för nyhetsbrev här.
 • Profilering baserad på sök- och köphistorik för marknadsföring av liknande produkter via kundklubben
  Jag önskar att hummel, baserat på min sök- och köphistorik, får rikta in sig på liknande produkter för marknadsföring via kundklubben. Därför lämnar jag mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig.
 • Profilering baserad på sök- och köphistorik för marknadsföring av liknande produkter via sociala medier
  Jag önskar att hummel, baserat på min sök- och köphistorik, får rikta in sig på liknande produkter för marknadsföring via sociala medier. Därför lämnar jag mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig.
 • Behandling av webbläsarhistorik, inklusive pixlar, för marknadsföring av liknande produkter via sociala medier osv.
  Jag önskar att hummel får använda min webbläsarhistorik, inklusive pixlar, för marknadsföring av liknande produkter via sociala medier osv. Därför lämnar jag mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig.
 • Annonsutdelning på andra webbplatser
  Jag vill ta emot information om exklusiva erbjudanden, inspirerande nyheter och personliga rekommendationer från hummel via annonsering på andra webbplatser. Dessa annonser kan visas på sidor som inte tillhör hummel baserat på mina cookiepreferenser och beteende. Det kan exempelvis vara på Facebook, Instagram, Google, YouTube, Pinterest, annonser på sidor som tv2.dk och andra webbplatser jag besöker, som gör sin annonsplats tillgänglig för hummel. Du kan hitta dem på listan här.. Därför lämnar jag mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig.

 

3. MEDLEMSFÖRMÅNER

När du har registrerat dig för clubhummel får du omedelbart tillgång till ett antal förmåner som endast gäller för medlemmar. I vissa fall kan vi ändra, ta bort eller lägga till vissa förmåner med eller utan föregående meddelande. Dessutom gäller följande för de aktuella medlemsförmånerna:

 

3.1. REGISTRERINGSRABATT

Efter att du har gått med i kundklubben kommer du att få 15% rabatt på ditt första köp. Rabatten löses in via en rabattkod, som skickas till dig på den angivna e-postadressen. Rabattkoden kan användas på varor till ordinarie pris och har en begränsad giltighetsperiod. Vissa undantag för produkter kan gälla för rabattkoden (till exempel kan rabatten inte användas på klubbtröjor). Du kommer att bli informerad om ytterligare begränsningar och villkor när du får ditt välkomst-e-postmeddelande.

 

 

3.2. POÄNGSYSTEM

3.2.1. Tjäna poäng
Som medlem av clubhummel tjänar du kontinuerligt poäng för ett antal olika aktiviteter. Du tjänar poäng när du:

 • gör ett köp i nätbutiken
 • använder vårt återvinningsuniversum re.hummel och skickar tillbaka använda hummel produkter
 • fyller i tillfredsställelseenkäter om lojalitetsprogrammet och vår kundtjänst
 • fyller år
 • När du har varit medlem i Clubhummel i ett år 

3.2.2. Poängvärde
De poäng du får beror på din aktivitet.
När du köper en vara får du 10 % av produktpriset i poäng. Till exempel får du 50 poäng på ditt medlemskonto när du köper en produkt för SEK 500. Du får alltid poäng baserat på produktens aktuella pris. T.ex. om den produkt du köper är på rea får du poäng baserat på produktens reapris.

Värdet på dina poäng omvandlas till SEK så att du kan använda dem som (del-) betalning vid framtida beställningar. Värdet i SEK för dina poäng motsvarar 20 %. T.ex. 50 poäng ger dig SEK 10 att handla för. Nedan hittar du en översikt över poängvärden.

 

Produkternas pris

Tilldelade poäng

Poängvärde

500 SEK

50 POÄNG

10 SEK


 

Antal poäng du får för andra aktiviteter kommer att anges tydligt i början av aktiviteten.
OBS! Om du returnerar en produkt förlorar du de poäng du tjänade när du köpte produkten. Poängen kommer att dras från ditt konto när vi har tagit emot och registrerat din returnerade produkt. Om du använde befintliga poäng som (del-) betalning för en produkt som du senare returnerar, kommer dessa poäng att läggas till i ditt konto igen när den returnerade produkten har registrerats i vårt system.
 

3.2.3. Använda poäng
Du kan använda dina intjänade poäng omedelbart när de har registrerats i ditt medlemskonto. Det finns alltså ingen lägre gräns för när du kan använda dina poäng som (del-) betalning.
När poängen registreras i ditt konto beror på din aktivitet. Till exempel registreras poängen direkt när du har fått leveransbekräftelse för ditt köp och när vi har tagit emot dina begagnade produkter i vårt re.hummel återvinningsuniversum. Det anges tydligt för varje aktivitet när poängen registreras.
Dina poäng omvandlas till ett värde i SEK och kan dras av från beloppet på nästa beställning. Om du vill använda dina befintliga poäng som (del-) betalning för en beställning markerar du bara alternativet för betalning med poäng i kassan. Det kommer eventuellt också att vara möjligt att donera värdet av dina poäng till välgörenhet.
Dina intjänade poäng måste användas inom ett år från registreringen i lojalitetsprogrammet. Du kan alltid se förfallodatumet för poängen - i din användarprofil, under betalningsprocessen och på andra platser i clubhummels universum.
 

3.2.4. Kampanjer, etc.
Vi kommer regelbundet att erbjuda kampanjer där du kan tjäna fler poäng. Vi kommer att meddela dig när kampanjer äger rum, tillsammans med villkoren.
 

3.3. PRODUKTER ENDAST FÖR MEDLEMMAR
Du får möjlighet att köpa produkter som endast är tillgängliga för medlemmar av clubhummel. Dessa produkter kommer att vara tydligt märkta med “endast för medlemmar”. Dessa produkter finns tillgängliga så länge lagret räcker.

 

3.4. ERBJUDANDET OCH RABATTER ENDAST FÖR MEDLEMMAR
Som medlem av clubhummel får du åtkomst till erbjudanden och rabatter som endast gäller för medlemmar av lojalitetsprogrammet. Erbjudandets varaktighet kan variera och vissa restriktioner kan gälla för erbjudandet eller kampanjen. Dessa kommer att meddelas när erbjudandet/kampanjen inleds. Villkor och bestämmelser gäller också för erbjudanden. Om erbjudandet görs via en rabattkupong/rabattkod kommer den att gälla vid ett tillfälle. Rabattkoder har en begränsad giltighetsperiod och ett maximalt rabattvärde, som du kommer att få information om när du får rabattkoden. Vissa produkter kan vara undantagna och rabattkoder kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

 

3.5. LEVERANSER OCH RETURER
Som medlem av clubhummel får du alltid gratis retur på standardleveranser - oavsett hur stor din beställning är. Du får också 100 dagars returer på alla dina beställningar.

 

3.6. FÖRHANDSÅTKOMST
Som medlem av clubhummel får du förhandsåtkomst till rean och i vissa fall till nya produkter. Hur länge denna förhandsåtkomst gäller kan variera från produkt till produkt. Våra ordinarie försäljningsvillkor och bestämmelser gäller.

 

3.7. ÅTKOMST TILL RE.HUMMEL
Som medlem av clubhummel får du åtkomst till re.hummel, som är hummels återvinningsuniversum. Du kan tjäna poäng genom att skicka tillbaka dina använda hummel kläder så att vi kan återanvända dem - antingen genom återförsäljning eller genom att använda materialen i nya plagg.

 

 

4. ANVÄNDA KONTOT

Du är ansvarig för att bevara ditt lösenord och medlemskonto konfidentiellt och du är fullt ansvarig för alla aktiviteter som sker med hjälp av ditt lösenord och konto. Lojalitetsprogrammet är endast avsett för personligt bruk och du får därför inte dela ditt clubhummel medlemskap och/eller ditt lösenord med andra. Du ska omedelbart meddela hummel kundtjänst om eventuellt obehörigt bruk av ditt lösenord eller konto, eller annat brott mot säkerheten.

Du samtycker till att inte:

 • ge åtkomst till, använda, reproducera, modifiera, ladda ned, sälja, överföra, publicera eller på annat sätt göra ditt medlemskap i clubhummel tillgängligt i kommersiellt syfte
 • vidta några åtgärder som kan skada, störa eller på annat sätt påverka lojalitetsprogrammets drift
 • missbruka ditt medlemskap i lojalitetsprogrammet eller använda det för olagliga eller otillåtna syften (inklusive men inte begränsat till att överföra datavirus genom ditt konto eller använda ditt konto på ett sätt som är diskriminerande, anstötligt, smädligt, illvilligt, ärekränkande eller som inkräktar på andras rättigheter)
 • överföra, sälja eller byta (eller försöka överföra, sälja eller byta) dina förmåner, poäng eller exklusiva medlemserbjudanden.

 

 

5. AVSLUTA MEDLEMSKAP OCH ÄNDRINGAR

5.1. AVSLUTA MEDLEMSKAP
Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap i clubhummel via din profil eller genom att kontakta vår kundtjänst. Avsluta medlemskapet genom att radera din clubhummel-profil: Välj “Profil”, “Inställningar” och “Radera profil”. Observera att om du avslutar medlemskapet kan du inte logga in när du shoppar hos oss på www.hummel.se. Om du avslutar ditt medlemskap förlorar du eventuellt kvarstående poängsaldo.

 

5.2. ÄNDRINGAR
hummel förbehåller sig rätten att när som helst utan förvarning och efter eget gottfinnande använda, tolka, dra tillbaka, ändra, begränsa, avbryta eller anpassa clubhummel och/eller dess villkor samt bestämmelser, regler, föreskrifter och förmåner. Sådana ändringar träder i kraft 14 dagar från det datum du underrättades om dem antingen online eller via e-post (eller en kombination därav). Om du inte godkänner ändringarna kan du när som helst avsluta ditt medlemskap.

hummel förbehåller sig också rätten att göra smärre ändringar i lojalitetsprogrammet och dess tillämpliga villkor och bestämmelser utan föregående avisering, förutsatt att ändringarna inte i väsentlig grad påverkar medlemskapet på ett negativt sätt. Se till att hålla dig uppdaterad om gällande villkor och bestämmelser. Du hittar alltid den senaste versionen av villkoren och bestämmelserna på hummel.se.

 

5.3. ÖVERTRÄDELSER MOT REGLERNA
Eventuella överträdelser mot reglerna för clubhummel, bevisat eller misstänkt missbruk, brott mot villkor och bestämmelser, ett år utan aktivitet på din profil, förekomst av felaktiga uppgifter eller någon åtgärd som strider mot hummels intressen kan leda till att ditt medlemskap i clubhummel upphävs och/eller påverka din rätt att vara medlem i medlem av clubhummel. Om din rätt att vara medlem av clubhummel upphävs kommer alla poäng automatiskt att förfalla.

 

 

6. KONTAKTA OSS

Om du har några frågor gällande dessa villkor och bestämmelser eller clubhummel i allmänhet, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret här.

 

 

7. Bli medlem 

Bli medlem i clubhummel här.