OM HUMMEL 

 

FÖRE KONTRAKTEN, FÖRE AGENTERNA, FÖRE STADIONANLÄGGNINGARNA I TIO MILJARDERKLASSEN ... 

... blev hummel till. hummel som grundades 1923 är ett danskt sko- och sportmärke med djupa rötter i fotboll och handboll.

hummel är ett av de äldsta och mest hängivna lagsportmärkena i branschen. Våra ikoniska sparrar har alltid varit en symbol för hur vi vill göra saker och ting lite annorlunda – alltid utöver det vanliga och med (massor av) personlighet. Värderingar som innefattas i företagets talrika sponsorskap runt om i världen.
 

ALLT LEDER FRAM TILL SPORT

Allt vi gör på hummel börjar och slutar med sport. Det innefattar också våra olika sidomärken: hummel Sport Style, hummel Hive samt våra talrika samarbetspartner. Vår populära barnkollektion är också fokuserad på sportkläder – designad och tillverkad för aktiv lek och rörelse.
 

SKAPA EN HÅLLBAR VERKSAMHET MED PERSONLIG PRÄGEL VI KALLAR DET ”FÖRETAGSKARMA”.

På hummel är vi fast beslutna att ”FÖRÄNDRA VÄRLDEN GENOM SPORT”. Desto bättre vi är på att leda och utveckla hummel som företag, desto mer resurser kan vi anslå för att skapa positiv förändring.

För oss är sport mer än en fysisk aktivitet. Det är ett universellt språk med styrkan att eliminera skillnader när det gäller politik, kultur, religion och tro. Under årens lopp har vi stöttat flera olika projekt, lag, sportklubbar och framstående personer som har fokuserat på att förändra världen genom sport. Det har alltid varit med hoppet om att kunna bygga broar och hjälpa till att bana väg för en bättre morgondag.

Vi älskar sport. Och vi älskar de passionerade och modiga människor här i världen som vågar ta ledningen för en stor sak. Till sist är vi stolta över att använda sport som ett sätt att förändra världen till det bättre och göra den till en tolerantare plats att leva på för oss alla.