OM HUMMEL 

 

Vi har hållit på med SPORT i nästan 100 år. Det är vår passion. Vi hedrar kamratskapet, firar vinsterna och applåderar möjligheten att spela, dela och njuta av sport genom hela livet. Det är vårt HERITAGE och inget gör oss stoltare. Den definierar och formar vår design, sponsring, människor, team och initiativ.

 

Vår CHARACTER definieras av gemensamt teamarbete. Vi är utmanare som inte ger upp. Vi är inte rädda för att ta ställning och tala för vad vi tror. Oavsett vad vi gör så gör vi det tillsammans. Vi tar oss an alla utmaningar vi står inför. För det krävs mod för att driva fram förändringar. Att sticka ut. Och det är vår inställning.

 

I hjärtat är vi formade av vår DANISHNESS. Vi kämpar för jämställdhet och inkludering. För oss är matchplanen inte ett slagfält. Det är en plats att dela storhet. Och vi drivs ständigt av storhet. Vi tar med ärlighet, hjärta och passion till matchen. Det är vår kärna. Vårt hem – och vår kultur.

 

Framför allt älskar vi sport och vi tvekar inte att ta med KARMA när tillfälle ges. För vi tror att det finns viktiga matcher att utkämpas utanför planen också. Vi stöttar antihjältarna, lyfter de förtryckta och utmanar konventioner. Och vi kämpar för inkluderande gemenskaper, självbestämmande och omvälvande perspektiv.

 

Det är så vi CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT. En match i taget.

Let's Play.

Vill du veta mer?