Hem /

Black Week

Totalt: 0 artiklar 0 artiklar
MEN'S CATEGORY

HERR

WOMENS CATEGORY

DAM

KIDS CATEGORY

BARN

SPORT CATEGORY

SPORT

Black Friday 2024 på hummel

Är du redo för årets största shoppingdag? Det hoppas vi, eftersom vi redan håller på att fylla lagren med varor inför Black Friday – och i år satsar vi stort! Med andra ord bör du redan nu skriva in Black Friday-rean på hummel i kalendern och ladda upp för den 29 november 2024.

 

När är Black Friday?

Datumet beror på vilken dag Thanksgiving infaller, eftersom Black Friday traditionsenligt alltid är fredagen efter. 

 

Vad är Black Friday?

Black Friday har sitt ursprung i USA, där det är en av de största shoppinghelgerna. Den startar alltid fredagen efter Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Black Friday betraktas ofta som starten på julhandeln, eftersom många tar chansen att fynda och köpa julklappar till vänner och familj under de många reorna.

Sedan 2005 har Black Friday varit USA:s mest hektiska shoppingdag och trenden har nu spridit sig till resten av världen. Den kom till Danmark 2013 när en handfull danska onlinebutiker för första gången marknadsförde Black Friday-erbjudanden. Sedan dess har Black Friday vuxit exponentiellt år efter år och blivit en väletablerad shoppingdag i både Danmark och i Sverige.

 

Black Friday-kap på hummel

Letar du efter fantastiska Black Friday-erbjudanden på sportkläder? I så fall har du kommit rätt. På hummelsport.se hittar du massor av Black Friday-priser på sportkläder för både barn och vuxna.
Du kan shoppa loss i våra lagsportkollektioner där du hittar prisvänliga T-tröjor, shorts och träningsbyxor för fotboll och handboll inför vinterns inomhusträning och matcher.

För dig som tränar fitness, löpning eller yoga finns också ett urval med bekväma och mycket funktionella kläder som ser lika bra ut som de känns att ha på. Och vem vet? Kanske har du turen att hitta någon av våra populära seamless-modeller på rean.

Kanske letar du bara efter några lediga vardagsplagg eller ett par coola sneakers? Då kan du se fram emot en mängd Black Friday-erbjudanden som du bara inte får missa, med ett stort utbud av snygga och sköna kläder för veckans alla dagar. Här finns också många tuffa sneakers som kan ge din look det där lilla extra. Vi lovar att det blir en dag att se fram emot, med något för alla.

Här finns modellen du vill ha, oavsett om du föredrar klassiska sneakers eller vill ha mer retroinspirerade. Under Black Friday kanske du till och med hittar modeller från något av våra unika sneakersamarbeten! Det bästa av allt är att vi säljer dem till priser som är svåra att motstå.

Letar du efter fantastiska Black Friday-erbjudanden på barnkläder? Nu har du chansen att spara massor av pengar genom att köpa mängder av grymma barnkläder till kraftigt nedsatta priser. I butiken kommer du att hitta vardagsplagg, sportkläder och skor för barn 0–16 år.

Det spelar ingen roll om du letar efter något speciellt eller bara är på jakt efter ett bra kap – vi lovar att du hittar det hos oss på Black Friday. I år kommer du nämligen att kunna hitta ett stort urval modeller som är på väg ut, tillsammans med det allra senaste från den här säsongen. Sök igenom utbudet och hitta dina favoriter redan nu, så att du vet exakt vad du är ute efter när den stora dagen kommer.

 

Köp julklapparna på Black Friday

Gör som allt fler smarta shoppare – passa på att köpa prisvänliga julklappar under Black Friday! 
På Black Friday kan du spara så mycket som 50 procent på ett brett urval produkter från hummel® och alltså köpa årets julklappar till kraftigt rabatterat pris. Pengarna som blir över kan du använda till att köpa en extra julklapp till någon du tycker om (eller till dig själv som en belöning för att ha klarat av inköpen tidigt i år).

Som vanligt kan du handla julklappar på hummel under Black Friday utan att behöva oroa dig över eventuella returer. Vi har förlängt returtiden runt Black Friday för att du alltid ska kunna lämna tillbaka presenter som inte är i mottagarens smak eller inte passar så bra som de borde.

Kom bara ihåg att spara alla kvitton du får, så att du eller mottagaren kan lämna tillbaka produkterna vid behov.