VILLKOR FÖR NYHETSBREV FRÅN HUMMEL

Att prenumerera på hummels nyhetsbrev är valfritt. När du anmäler dig för att ta emot hummels nyhetsbrev anmäler du dig även till hummels lojalitetsprogram, clubhummel. Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att använda länken längst ned i nyhetsbrevet eller när du är inloggad på ditt clubhummel-konto. Att prenumerera på hummels nyhetsbrev är valfritt och gratis. Du kan avsluta din prenumeration när som helst genom att använda länken längst ner på nyhetsbrevet. Du måste vara minst 18 år gammal för att registrera dig. Genom att acceptera villkoren samtycker du också till att hummel A/S, Balticagade 20, 8000 Aarhus, Danmark, skickar marknadsföring via e-post, SMS och annonser på sociala medier samt annonser på andras webbplatser. Dessa annonser kan visas på webbplatser utanför hummels baserat på dina cookie-inställningar och beteende. Detta kan inkludera Facebook, Instagram, Google, Youtube, Pinterest, annonser på webbplatser som tv2.dk och andra webbplatser som du besöker och som tillhandahåller annonsutrymme för hummel. Jag lämnar därför mina kontaktuppgifter så att hummel kan rikta och anpassa kommunikationen direkt till mig om följande produkter och initiativ:


•    Kläder, skor, väskor, accessoarer, sportutrustning och sporttillbehör tillverkade av märket hummel, såväl som andra saker som kan marknadsföras av hummel A/S i framtiden.

•    Information om företaget såväl som nyheter om nya kollektioner, erbjudanden, rabatter, tävlingar och andra marknadsföringskampanjer.


Vidare, samtycker du till att hummel A/S samlar in, registrerar och lagrar de personuppgifter som du tillhandahåller och använder dem för att skicka dig marknadsföringsinformation via e-post och sociala medier. Din data kommer att hanteras konfidentiellt. 

Läs vår sekretesspolicy här. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst genom att klicka på avregistreringslänken som finns längst ner på varje nyhetsbrev eller skicka ett e-postmeddelande till kundservice@hummelsport.se.

Du har dessutom rätt att få information om vilka uppgifter om dig som hummel behandlar, och du kan alltid begära att dessa uppgifter korrigeras, blockeras eller raderas. Du kan kontakta hummel om du har någon fråga angående detta genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@hummelsport.se.