RETURER

VILL DU RETURNERA EN ELLER FLERA VAROR? 
- GÖR PÅ FÖLJANDE SÄTT:
 
1. ANVÄND DIN RETURETIKETT
Ladda ner den medföljande etiketten för gratis retur. Om du saknar din returetikett, kan du ladda ner en ny här. Fyll i och bifoga också den medföljande returetiketten. Om den saknas, kan du ladda ner en ny här.

2. FÖRBERED DITT PAKET
Packa varan/varorna försiktigt och bifoga hela returetiketten. Placera den utskrivna etiketten på paketet. Se till att den är väl synlig och att adressen och streckkoden inte täcks. 
 
OBS! Om du har flera returer, måste de skickas separat eftersom returerna inte kan kombineras.
 
3. RETURNERA DITT PAKET
Lämna in paketet på närmaste postkontor och skicka det till adressen som står på den utskrivna etiketten. Du behöver inte betala något porto för detta paket. Kom ihåg att skaffa och behålla ett försändelsekvitto. Vi kan dessvärre inte återbetala eller byta någon vara utan ett försändelsekvitto.
 
Observera: När de väl har mottagits bör de endast hanteras på ett sådant sätt att deras kännetecken, egenskaper och funktioner kan upprätthållas. Bland annat innebär det att klädernas hängare inte ska tas bort.
 
UTAN RETURETIKETT
Om du väljer att inte använda returetiketten som vi tillhandahåller, blir du ansvarig för returen av ditt paket. I det fallet kommer du att behöva stå för fraktkostnaderna och hummel kommer inte kunna spåra din retur.
 
Om du väljer detta tillvägagångssätt, skicka paketet direkt till:
 
Cella Logistics – Servicecenter
Am Güterbahnhof 2
24976 Handewitt
Tyskland
 
Vänligen ange ditt namn, adress och ordernummer på returpaketet som avsändarinformation.
 
BYTESTJÄNST
Observera att vi inte godtar sändningar mot postförskott.
Tyvärr har vi ingen bytestjänst att erbjuda – istället kommer din beställning att återbetalas, och du kan göra en ny beställning på hummelsport.se
 
Varor som köpts på rea eller med en rabattkod kan endast återbeställas med samma nedsatta pris om erbjudandet fortfarande gäller.
 
Om priset på en vara som beställts av dig reduceras i anslutning till en rea mindre än 24 timmar efter beställningen har gjorts, kommer vi att betala tillbaka mellanskillnaden. Vänligen kontakta kundtjänst och uppge ditt ordernummer.
 
ÅTERBETALNING
Efter vi har tagit emot din retur i vårt lager kan det ta 3–5 vardagar innan återbetalning är slutförd. Observera att det kan ta upp till 14 dagar från det att vi får ditt paket tills återbetalningen syns på ditt bankkonto.
Beloppet kommer alltid att återbetalas med samma betalningssätt som användes vid betalningen av köpet. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart din retur har behandlats. Hur lång tid det tar för ditt konto att krediteras beror på den bank du använder och betalningsmetoden som du använde vid betalningstillfället.
 
OBSERVERA:
Köpesumman kan komma att förverkas helt eller delvis. Detta inträffar om varans värde har satts ned på grund av:
  • Varan har uppenbarligen burits eller använts
  • Varan uppvisar tecken på lukt, t.ex. parfym, aftershave, rök, eller visar andra tecken på användning/slitage
  • Varan har skadats medan du hade hand om den Varan har hanterats på ett annat sätt än det sätt som var nödvändigt för att upprätthålla dess kännetecken, egenskaper och funktioner
  • Enligt annulleringsrätten uppfylls inte begränsningar avseende förslutning, typ av vara etc.
  • Varans försegling (hängare) har tagits bort.
  • Du har valt ett spelarnummer vid köp av en landslagströja
KLAGOMÅL
Våra produkter har en två års garantitid. Om du gjort ditt köp på hummelsport.pt kan du få en återbetalning om klagomålet är befogat. Klagomål kan framföras genom att skicka ett e-post till
till kundservice@hummelsport.se
Ytterligare anvisningar kommer att mottas beroende på situationen i fråga.
 
Om du har utfört ditt köp via någon av våra återförsäljare, vänligen kontakta dem. Återförsäljaren kommer sedan att behandla klagomålet i enlighet med deras klagomålspolicy. Vi kan heller inte behandla klagomål gällande produkter som köps från andra detaljhandlare än hummel.net.
 
SKADADE VAROR
Om du mottagit någon vara som är skadad bör du utföra samma förfarande som beskrivs ovan för klagomål.
 
FELAKTIGA VAROR
Om du har fått felaktiga varor, antingen fel storlek eller fel vara, vänligen kontakta vår kundtjänst och skicka tillbaka varorna. Tyvärr kan vi inte skicka den ursprungliga ordern igen. Vi kommer istället att ge tillbaka dina pengar och du kan då göra en ny beställning.
 
Observera: Returfrakten är gratis.
 
EUROPEISK TVISTLÖSNING
Europeisk lagstiftning kräver att alla onlinebutiker inkluderar en länk till den europeiska kommissionens plattform för tvistlösning: Plattform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.