”Som företag tycker vi att det är viktigt att ta ansvar. För hummel innebär Företagskarma att den som ger också får något tillbaka. Vi vill göra affärer samtidigt som vi gör världen till en bättre plats. Det är det som är vår mission.

Vi vill växa och agera hållbart med hjälp av tre P:n – People, Planet och Purpose – där vi driver på förändringen och banar väg för en bättre framtid. Både för planeten och alla som bor på den”.


– Allan Vad Nielsen, VD på hummel.

Vad är COMPANY KARMA?


Vi vill växa på ett hållbart sätt och har lyckats göra det i mer än 20 år. Genom våra PURPOSE-projekt vill vi påbörja ett förändringsarbete och hjälpa andra att göra samma sak, så att det verkligen ger effekt. Vi vill utmana det konventionella och kämpa för inkludering och egenmakt, samtidigt som vi fortsätter att hylla sport. Vi vill också utmana människors perspektiv. Vi är kända för att sticka ut hakan och våga tänka utanför ramarna, samtidigt som vi erbjuder den spelplan som behövs för att kunna skapa förståelse, respekt och enighet. 

Lika engagerat vill vi arbeta med PLANET genom att minska vårt ekologiska fotavtryck, och med PEOPLE genom att se till att alla som arbetar för eller på hummel behandlas med respekt. Vår Company Karma-strategi är tillsammans med våra tre P:n ett långsiktigt engagemang där vi hela tiden strävar efter att bli bättre.


Vi kallar det ”Play For Change”.