Company Karma

COPENHAGEN 2021 X HUMMEL

Copenhagen Pride är värd för WorldPride 2021 och Pan Idræt är värd för EuroGames samma år. Detta HBTQIA+ event heter Copenhagen 2021 och kommer vara det största och mest ambitiösa HBTQIA+ event som hållits i Danmark.

DÄRFÖR ÄR DET VIKTIGT

De flesta av oss som läser det här är lyckligt lottade. Vi konfronteras inte med homofobi eller transfobi. Kul för oss. Detta beror på att vi lever i en del av världen där modiga HBTQIA+ hjältar, bland andra, banade vägen för integration och jämlikhet. Vi har fortfarande en bit att gå, men vi kommer tillbaka till det.

Vi börjar med lite fakta. En fjärdedel av världens befolkning anser att det är en kriminell handling att vara HBTQIA+. Personer med denna inställning är, i 68 länder, lagstiftare och har gjort samkönade förhållanden till ett brott.

Denna intolerans visar sitt fula tryne även här i väst. Ett exempel är sportvärlden där en av fem HBTQIA+ individer har upplevt homofobi eller transfobi. Därför är COPENHAGEN 2021 så viktigt.

null
null

FIRANDE ÄR ETT MÄKTIGT VAPEN - NU FIRAR VI SÅ DET HÖRS!

COPENHAGEN 2021 är ett lyckligt äktenskap mellan två firanden, integration och jämlikhet: WorldPride och EuroGames. Och hummel ska gå med festligheterna! Vi är stolta sponsorer i COPENHAGEN 2021 och vi donerar 1 % av all online-försäljning till HBTQIA+ organisationer. Eller OPENHAGEN så som vi kallar det.

OPENHAGEN är inte en geografisk term. Det är namnet på en dröm. En dröm om en bättre värld där alla är välkomna. Gör dig redo för festen så att vi kan uppleva firandets makt TILLSAMMANS.

Ju fler vi är desto mer hörs vi och desto starkare blir vårt budskap till världen. Striden för integration är inte en som den exkluderade ska behöva kämpa för själv. Vi måste alla strida för tolerans och öppenhet. Vi måste alla bli medborgare i OPENHAGEN.


VD för hummel, Allan Vad Nielsen, sade:

"Vi är mycket glada över att samarbeta med Copenhagen 2021. WorldPride och EuroGames kommer inte bara att vara det största evenemanget någonsin i vårt land utan också det viktigaste.

I kölvattnet av en aldrig tidigare skådad pandemi och en global uppmaning till kortfattande åtgärder för att stödja mångfald och jämlikhet kommer Copenhagen 2021 vara viktig katalysator för inkludering och folkfest nästa sommar. Detta går hand i hand med hummels uppdrag, värderingar och ande. Som ett ikoniskt dansk varumärke med en filosofi förankrad i sportens kraft och positiva förändringar är vi mycket stolta över att ha möjlighet att stödja HBTQ + -gemenskapen, för att bygga vidare och dra lärdom av tidigare erfarenheter och välkomna Pride-deltagare och EuroGames-idrottare till Köpenhamn och Malmö. ”

Förutom merchandise-sortimentet kommer vi även tillverka officiella kläder för de 3 000 volontärer som rekryteras för att hjälpa till att hålla evenemanget.

Katja Moesgaard, vd:n för Copenhagen 2021 sade:

”Med hummels engagemang för att förändra världen genom sport och deras långvariga engagemang för jämställdhet som de redan visat genom deras stöd för kampanjer mot homofobi i fotboll och deras innovativa kampanj för regnbågetröjor vid VM 2018 i Ryssland, är de en naturlig partner för Copenhagen 2021. Invånare och besökare runt om Köpenhamn och Malmö kommer inte kunna missa vårt team i deras iögonfallande hummel Copenhagen 2021-kit, och vi är säkra på att deras höga kvalitet och distinkta sortiment kommer att bli en succé hos HBTQ + -gemenskapen här och utomlands. ”

VISA DINA SANNA FÄRGER

Vi firar KÄRLEK med den här kollektionen. MÅNGFALD. INTEGRATION. ÖPPENHET. Inte bara för COPENHAGEN 2021, för alltid. Sprid hur viktigt det här är. Budskapet. Varje dag. Runt hela världen. Allesammans. Via röster, kläder och event.


DROP 1

Vi firar KÄRLEK för DROP 1. I sitt helt djupa, förödande, fjärilstumlande väsen. För att den du älskar är den du älskar. Så enkelt är det.


DROP 2

DROP 2 understryker vikten av ÖPPENHET inom sporter. Understryker nolltoleransen för rådande diskriminering som vi, som etablerat sportsmärke, gör allt för att motverka. Striden för integration är inte en som den exkluderade ska behöva kämpa för själv. Vi på hummel ÄLSKAR mångfald inom sport. Och i livet. Eftersom vi är alla medborgare i OPENHAGEN.

Därför kommer du också se knytbatiken på hela detta drop. Ingen av oss är den andra lik och detsamma gäller våra strumpor och tröjor. Såsom det borde vara.


DROP 3

DROP 3 vill representera alla. Den består av varenda flagga från HBTQIA+ gemenskapen. Det finns alltid plats för oss alla. Vi ser dig, oavsett vem du är. VAR STOLT. OCH VAR HÖGLJUDD. Tillsammans med oss. Det gör skillnad att säga ifrån.


UPPTÄCK DE NYA STILARNA