Share The Game

RELEASE POWER

Vi faller och reser oss upp igen gång på gång - precis som naturens eviga cykel. Vi lägger ner denna extra tid eftersom det i slutändan är det som skiljer oss från det vanliga. Det som gör oss extraordinära.

Att upprepa oss själva finns i vårt DNA, precis som med naturen. I de avgörande ögonblicken är det upprepning som ger oss den extra kraften som behövs för att lyckas. Som individ. Som ett team. Och precis som naturen frigör sin kraft i ett åskväder – frigörs din energi på banan.

GG12 SILHOUETTES

ALGIZ

ALGIZ GG12 erbjuder en oöverträfflig energiboost och högpresterande detaljer som ingen annan. Dessa prestandaskor för inomhusbruk tillverkade med 100 % återvunnet PET-nät, 100 % återvunnen PET-mocka och 100 % återvunnet PET-snöre, ger en delvis biobaserad Pebax® Rnew®-dämpning medan de förlängda sidoväggarna säkerställer ett högt stöd under träning och matcher. Den unika bootiekonstruktionen ger extra flexibilitet och stöd medan den halvtransparenta flerkorniga yttersulan ger överlägset grepp på banan.


TEIWAZ

Den tekniska träningsskon TEIWAZ GG12 är designad för att ge dig stöd under hela träningen och på banan. Den har inre hälförstärkningar, en yttersula i flera riktningar för ett utmärkt grepp på banan och en ovandel i 100 % återvunnet PET-mesh för bättre luftflöde.

Dessutom erbjuder TEIWAZ funktionalitet och prestanda. Den har en yttersula tillverkad av delvis biobaserat Pebax Rnew®-skum som kan böjas under spelarens tyngd innan den ger all energi tillbaka genom att erbjuda en otrolig studs och flexibilitet. 


URUZ

Fortsätt utan avbrott med URUZ. Denna tekniska prestandasko, gjord av 100 % återvunnen mesh och med en innersula i återvunnen Ortholite®, ger dig det stöd du behöver under träningen och på banan. Dess yttersula i flera riktningar håller fötterna stadigt på plats, medan mellansulans dämpning, bootiekonstruktionen och hälförstärkningen ger dig allt stöd du behöver när du ger järnet.

null
null