BLI MEDLEM I CLUBHUMMEL

Bli medlem i den exklusiva kundklubben clubhummel och få omedelbar tillgång till alla förmåner. Du får bland annat fri frakt på alla standardleveranser, har alltid 100 dagar på dig för returer, tjänar poäng på varje köp och får förhandstillgång till reor och kampanjer. Vad väntar du på?

clubhummel


STORA FÖRMÅNER

• Alltid fri standardleverans 

• Alltid 100 dagar för returer

• Tjäna poäng varje gång du shoppar 

• Exklusiv tillgång till produkter, kampanjer, tävlingar och rabatter


Som medlem i clubhummel får du massor av fantastiska förmåner. Du kommer till exempel att vara en av de första som får tidsbegränsade erbjudanden, får tillgång till specialprodukter och belönas med poäng varje gång du handlar.

Få en översikt över alla medlemsförmåner här.

clubhummelTJÄNA POÄNG

  • När du genomför en transaktion i vår webbshop
  • När du skickar dina gamla hummel-kläder till återanvändning
  • När du ansluter dig till vissa tävlingar och kampanjer
  • När du har Clubhummel-jubileum

Som medlem i clubhummel tjänar du poäng på flera olika sätt. Dina poäng kan sedan använda för att köpa nya hummel-plagg. Få en översikt över clubhummels poängsystem här.

Välkommen till clubhummel

Som medlem i clubhummel får du massor av fantastiska förmåner – produkter bara för medlemmar, speciella medlemsrabatter, VIP-tillgång till rabatter och mycket, mycket mer. Men du kommer även att få det bästa av hummel. På hummel älskar vi sport, lek, rörelser, roliga aktiviteter och vårt community – och vi älskar att dela det med andra.

Bli medlem idag, få tillgång till alla förmåner och kom och ha kul med hummel.


Let's play.

REGISTRERA DIG OCH SPARA

 

Bli medlem i clubhummel och få 15% rabatt på din första beställning. Din välkomstrabatt kan användas en gång på valfria produkter till ordinarie pris. Det enda du behöver göra är att registrera dig digitalt och du kommer att få ett e-postmeddelande med din alldeles egna unika rabattkod.

Bild utan namn


VILDA RABATTER

  • Få 15 % rabatt på ditt första köp med en tillhandahållen rabattkod
  • Rabatter på utvalda plagg
  • Använd intjänade poäng som delbetalning


Som medlem i clubhummel får du rabatt på utvalda plagg, vid speciella tillfällen eller när du uppfyller vissa villkor.

Bild utan namn


MEMBERS ONLY

  • Exklusiv tillgång till produkter bara för medlemmar
  • Medlemsrabatter på utvalda produkter och kategorier 
  • Tillgång till rabatter, tävlingar och reor före alla andra

Som medlem i clubhummel får du exklusiv tillgång till medlemsprodukter, speciella medlemskampanjer och tillgång till stora reor före alla andra.

SÅ HÄR TJÄNAR DU POÄNG

Bild utan namn

När du handlar

Du tjänar poäng på alla produkter du köper i Hummels webbutik. Du får 10 % av plaggen du köper i poäng. Poängen omvandlas till SEK och kan användas för att köpa nya plagg.

Bild utan namn

När du återvinner

Du tjänar poäng varje gång du skickar dina använda hummel-plagg till oss via vårt re.hummel-portal. Det gör att vi kan återanvända materialen från dina gamla kläder för att skapa något nytt. Läs mer om hur du kan återvinna med hummel här.

Bild utan namn


När du har jubileum

När du har varit medlem i Clubhummel i ett år blir du belönad med jubileumspoäng. Poängen läggs direkt till på ditt Clubhummel-konto och kan användas som betalning när du shoppar nya stilar.

re.hummel

Tillsammans kan vi ge nytt liv till gamla kläder med återvinningsportalen re.hummel. Skicka dina använda hummel-plagg till oss så ska vi se till att kläderna säljs igen eller återanvänder materialen på bästa möjliga sätt. Det är det som kallas cirkulär handel.

Tjäna poäng varje gång du skickar dina hummel-produkter till återanvändning och börja återvinna dina hummel-kläder direkt.

Läs mer om re.hummel här.