hummel Tight Guide

Även om alla vid en första anblick kanske ser likadana ut, så är inte tights bara tights. Det finns tights utformade för speciella träningsstilar, och tights med praktiska detaljer och tekniska funktioner som är utformade att hjälpa dig att göra det bästa av träningen.

Vi ger vägledning om hur du ska hitta de perfekta hummel-tightsen som passar just dina behov.

VILKA TIGHTS ÄR BÄST ATT TRÄNA I?

FÖR ATT LÖPA OCH GÅ

Löpning ställer ofta väldigt höga krav på valet av tights. Det rätta paret är ofta designat av material som bidrar till en stabil känsla och ståtar med en blank yta för att minimera möjlig noppbildning under den friktionsrika aktiviteten.

Den smarta löparen bör sikta på polyestertights med kompression och en stabil, strukturerad passform, som säkerställer att tightsen alltid sitter på plats (även under höga rörelsenivåer), under tiden som musklerna konstant stöds.

Satsa på klassiska tights med hög midja, t.ex. hmlALTHEA eller hmlLILLY, och undvik seamless tights med en hög andel elastan. De kan glida ner under långa löpturer.

 

FÖR YOGA, PILATES OCH STRETCHING

Om du är en hängiven yogi bör du satsa på sömlösa tights med hög midja och en seamless, flexibel design som våra populära CLEA eller CI. Förutom en bekväm passform och en stor rörelsefrihet erbjuder dessa modeller den innovativa BEECOOL®-tekniken samt en antibakteriell behandling, som håller dig torr, fräsch och fullständigt luktfri – även när du praktiserar intensiv bikramyoga.

En god tumregel är också att undvika tights med blixtlåsdetaljer och låg midja. Båda leder oftast till mer problem än vad det är värt.

 

FÖR FITNESSPASS OCH CROSSFIT

Är squats, dumbbells och deadlift en standarddel av ditt fitnessprogram? Då bör du satsa på tights med hög midja i ett flexibelt, funktionellt material med mycket stretch. Det kommer att hindra tightsen från att dras eller glida ner under HIIT-träning eller medan du lyfter tunga vikter.

Undvik klassiska bomullstights och satsa istället på hmlSKY eller hmlCLEA, som kommer att sitta på plats under alla slags hopp, squats och burpees.

HMLLOTUS

Stil och funktion går lätt hand i hand. hmlLOTUS är högkvalitativa, funktionella tights med en flexibel passform av återvunnen polyester och är utformade för både fitness, CrossFit och yoga. Siluetten har en komprimerande och formande effekt med hög midja och en ännu högre passform bak, så att du känner att du har totalt stöd, även i dina allra djupaste knäböj.

Ett par trendiga tights med kylande BEECOOL®-teknik, luftiga mesh-paneler och antibakteriella egenskaper.

HMLCLEA

En verklig favorit. Och inte utan anledning. hmlCLEA har en åtsittande passform, hög midja och en bekväm sömlös design, som säkerställer hög flexibilitet och stor rörelsefrihet.

Hummels CLEA-tights har funktionell mesh infällt på noggrant utvalda ställen, samt vår unika BeeCool-teknik som håller dig torr och fräsch även under heta yogapass. Och naturligtvis kommer även tightsens antibakteriella beläggning att hålla dig fullständigt luktfri under vartenda träningspass.

De perfekta tightsen för yoga, men även idealiska för fitness och gruppträning.

The perfect tights for yoga, but also ideal for fitness and group training.

CLASSIC BEE CI

CI är våra klassiska sömlösa tights, som verkligen har fångat danska modebloggares uppmärksamhet. Dessa vackra tights är stretchiga med en extra åtsittande kroppskramande passform, som underlättar dina rörelser, tillsammans med en flexibel, sömlös utformning. Perfekta både för yoga- och fitnesspass.

Modellen innefattar också klassiska hummel-sparrar och bin i mesh som tillför ökad ventilation på utvalda ställen. Med vår BeeCool-teknik och den antibakteriella beläggningen, kommer hummels CI-tights att hålla dig fräsch, cool och torr under hela din träning.

HMLSKY

Den här säsongens populäraste sömlösa tights. hmlSKY har en hög midja och en extra åtsittande passform som både lyfter och formar på ett mycket smickrande sätt.

SKY-tightsen har luftiga mesh-detaljer i områden utsatta för svett, liksom den företagsidentifierande designen har. Tightsen är utformade med både BEECOOL-teknik och antibakteriella egenskaper, som håller dig torr och fräsch hur hård din träning än blir.

De är de perfekta tigthsen för dem som ställer extra stora krav på sin träningsutstyrsel – för ofta förekommande styrketräning, löpning eller klassisk lagträning.

HMLDAWN

Drömmer du om ett par tights som kan användas både för tyngdlyftning och pilates till ett rimligt pris? hmlDAWN är det plånboksvänliga svaret på din böner.

Denna minimalistiska siluett har en komprimerande och formande effekt tillsammans med en extra hög midja och en ännu högre passform bak, som får dig att känna att du har totalt stöd, även i dina allra djupaste knäböj.

Det är ett par klassiska seamless tights med kylande BEECOOL®-teknik och antibakteriell behandling som håller dig fräsch och torr genom alla dina träningspass.

HMLLILY

hmlLILY är våra traditionella träningstights. Denna modell har en normal midja och en flexibel åtsittande passform som sitter på plats – oavsett om dagens träningen består av djupa knäböj, klassisk gymnastik eller kort en löprunda utomhus. Slutligen, har dessa tights utformats med en kylande BEECOOL®-teknik och en åtsittande passform.

Ett självklart val om du letar efter bekväma bastights som fungerar lika bra på korta löprundor som under klassisk viktträning.

HMLALTHEA

Är look och känsla superviktigt för dig? Är du fullkomligt beroende av ditt veckovisa löpschema? Då finns det ingen tvekan: Satsa på hmlALTHEA!

hummels ALTHEA-tights är designade med en praktisk innerficka och kylande BEECOOL®-teknik som håller dig fräsch och torr även under längre löpturer. Modellen innefattar också en extra hög midja och en formande passform, som stödjer och formar exakt där du behöver det.

SÖK EFTER DINA NYA TIGHTS

När du till slut har hittat dina perfekta tights, är det självklart att du behöver ta väl hand om dem. Hur du tvättar dina tights är särskilt viktigt.

Oavsett vilken typ av tights som du har valt att träna i bör du undvika att kasta ihop dem i en svettig hög på golvet när du har avslutat ditt pass. Vi rekommenderar istället att du hänger upp dem direkt efter du är färdig med träningen så de får torka snabbt.

Om du tvättar dina tights efter varje träningspass eller inte är faktiskt en fråga om personlig smak.

Men när du bestämmer dig för att tvätta tightsen, se till att hålla temperaturen under 40 grader och undvik helt och hållet mjukgörande sköljmedel. Mjukgörande sköljmedel täpper till materialets stickade maskor och tightsens naturliga ventilation.

Slutligen bör du låta bli att lägga tightsen i torktumlaren och istället låta dem lufttorka för att se till att de inte förlorar sina kylande och antibakteriella egenskaper.