hummels julklappsguide

Med den här guiden har vi gjort det enklare för dig att hitta de allra bästa presenterna - oavsett vem du handlar för. Så utforska våra samlingar av favoritgåvor för träning, sport och lek eller handla efter kategorier eller prisnivå. Då har du den perfekta julklappen i korgen på nolltid. Och kom ihåg: Vi har förlängt returrätten för alla julklappar fram till den 31.01.2024.

En riktigt god jul

HANDLA EFTER PRIS

Det är äntligen säsongen för mys. Värmande filtar och eld i spisen. Glitter och glamour. Bra stämning. Och framför allt: julklappar! Ja, jul säsongen är här, och hos hummel är vi här för att hjälpa dig med den knepiga uppgiften som julklappsshopping kan vara. Vad ska du ge till dem du bryr dig om? Är det ny sportkläder till fotbollsnörden? Bekväma bomullsstilar till hedonisten? Eller söta och färgglada set till aktiva små äventyrare?

SHOPPA NU

FÖR TRÄNINGS-ENTUSIASTEN

Handla de senaste seamless tightsen, träningstopparna och träningskläderna - allt utformat med skandinavisk estetik. En snygg present till dansaren. Yogautövaren. Löparen. Vad du än söker. Och de kommer att älska det.HANDLA EFTER KATEGORI

SHOPPA NU

FÖR DE SMÅ OCH LEKFULLA


Lägg mjuk bomull, färgglada klänningar och mysiga overaller under granen i år. Tillåter småttingarna hoppa, dansa och ha kul – samtidigt som de ser så otroligt söta ut.


hummel giftguide kids xmas collection
hummel giftguide kids xmas collection

KIDS XMAS COLLECTION

SHOPPA NU

FÖR FOTBOLLS-NÖRDEN


Vi alla känner någon som älskar fotboll. Kämparglädjen. Laginsatsen. Glidtacklingarna. Skäm bort fotbollsfantasten med nya träningsbyxor, t-shirts som andas, mjuka shorts, lagtröjor och mycket mer.


SHOPPA NU

FÖR DEN SPORT-TOKIGE


Fotboll? Handboll? Volleyboll? Fitness? Oavsett sport - så har vi den senaste sportutrustningen med allt som den sporttokige kan behöva.